5 Temmuz 2013 Cuma

SARIMSAK UNDA BAHARA KADAR TAZE KALIR



sarımsakları kuruttuktan sonra bol un sepelenir,unlu bahara kadar taze gibi kalır .
http://www.liveinternet.ru/users/3562642/post282397078/

6 yorum:

  1. Sevgili Mazes, yazık oluyordu güzelim sarımsaklara. Geçen sene kapıdan almıştım 1 kg Taşköprü sarımsağı. Ama yarısını helak ettim çünkü içleri boşaldı. Şu koca taneli ithalleri de hiç sevmiyorum. Şimdi senin önerini uygulayacağım. Teşekkürler paylaşımına:) Sevgiler kocaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan yaşadıkça öğreniyor .Ben haftalık alıyorum pazardan ,belki bir gün (o gün de gelemedi ,ah bu bürokrasi) kendim ekerim ve böyle muhafaza ederim bende.

      Sil
  2. bak hiç bilmiyordum....zamanla kuruyup, çürüyorlar çok teşekkürler mazesciğim nereden buluyorsun böyle faydalı, pratik bilgileri hayranım sana
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazın böyle çiftlik işlerini bakmaya bayılıyorum ,sanki piskolojik olarak rahatlıyorum ,sağı olsun ruslar ,çok pratik bilgileri var .

      Sil
  3. Mazes'im, öyle bir bilgi paylaşmışsın ki sarımsaklarım artık kurtuldu. :)
    Hemen yeni sarımsaklar alıp yöntemi uygulayacağım...
    Teşekkürler ve sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir gün ( yahu o gün de gelemedi )bende böyle yaparım canım.

      Sil