18 Nisan 2013 Perşembe

SEVDİĞİNİ İNSAN TERK ETMEZ

«Awww!» или не лопните от умиления «Awww!» или не лопните от умиления

http://www.liveinternet.ru/users/4761093/post272036283/

Bebeği olmuş diye yıllardır sevgi ,mutluluk veren hayvanlarını terk eden insanlara bu resimler ibret olsun .Bu arada benim çocuklarımın yanında büyürken kedi de ,köpek de vardı ve hiç problem olmadı .Anlayamıyorum böyle insanları ,yalancı sevgi onların,böyle insan insanı da sevemez.Çok yıllar önce 1 haftalıkken büyüttüm kediciğim kazaya kurban gitti ,hala aklıma geldikçe ben, bu yaşımda hala göz yaşı döküyorum .Meg ise onun emaneti :

6 yorum:

  1. Ben doğayı ve onun ürünleri olan, dört ayaklı dostlarımızı ve çiçekleri sevmeyenlerin asla insan da sevmediklerini düşünüyorum. Çocuklarımı da, torunumu da, bu dostlarla birlikte büyüttüm ve büyütüyorum. Zararlarını görmediğim gibi... Sevgi alış verişinde önemli rol oynuyorlar. Ne zararları var şu gariplerin insanoğluna? Tüm kabahatleri karşılıksız sevgileri olsa gerek.!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yaşıma geldim insan oğlunu hala anlayamıyorum ve ne yazık ki kötüler her zaman fazlalıktır bu dünyada.Dediği gibi kabahatleri sadece sevmek .

      Sil
  2. Canım bence de çocuklar için hayvanlarla birarada olmak çok önemli. Ben de çocukluğumda hep hayvanlarla biraradaydım. Fotolar süper canım.
    Öpüyorum seni canım Mazesim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de çok önemli ,çok kedi yavru bakıldı bizde ,çocuklarım onlara çocuk gibi bakıyorlardı ,evin üstüne kulübe yapmıştım,mahale çocukları da geliyorlardı ,çok şükür hayvandan sevgi dışında bir şey gelmez .Zaten hayvan seven insana çok çabuk ısınırım bilmesem bile bu özelliklerini,sevgi çekiyor .

      Sil
  3. mazes'ciğim sevdiği insanı terketmez çok doğru canım..
    arayıp sormuşsun çok teşekkür ediyorum, memleket elden
    gidiyor o yüzden bloga yazmak, yorum almak yorum yazmak bile istemiyorum
    moralim kalmadı bunları yapacak...seni ve Meg'i öpüyorum
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Bende kedileri,köpekleri kuşları çok büyük hayvan sevgisi olan bir evde büyüdüm.Onlarla çok haşır neşirdik.Onlarla ilgili birçok anılarımız vardır.Bende kediciğimi kaybettiğimde günlerce ağladığımı bilirim.Onu hala çok özlüyorum.Fotoğraf kareleri çok hoş en önemlisi çok anlamlı.Sevgiler canım.

    YanıtlaSil